Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

RichBri
RichBri - 14-09-2019 09:31:28
Geldzaken & Recht

Negatieve bkr

Bedankt mensen voor de reacties.

wij zijn nu twee weken verder.
gisteren eindelijk telefonisch contact gehad met vesting finance.
die konden in deze zaak niks meer voor mij betekenen. ze hebben bij de codering een einddatum geplaatst. en er zitten dus geen financiele verplichtingen meer op dit dossier. neemt niet weg dat de codering nog minimaal 2 jaar blijft staan.

verder ligt een tweede hypotheekaanvraag nu compleet ter beoordeling bij de abn. die bank heeft aangegeven hebben dat ze ondanks de negatieve codering bij het bkr onze zaak willen beoordelen/bekijken/behandelen.
we duimen onze duimen eraf.

voor de mensen die wel erg harde/negatieve reacties hebben gegeven....je kent de persoonlijke situatie niet. zowel van mij als dat van mijn partner niet.
met de nieuwe woning gaan wij maandelijks minder betalen. het gaat hierbij niet alleen om een grotere tuin te hebben.
wij wonen in het aardbevingsgebied.  en willen een huis terug kopen dat ook in noord groningen ligt. de problematiek die mijn partner heeft gekregen in zijn woning zijn echt een aanleiding geweest om de woning voor de tweede keer te koop te zetten. ( ditmaal met goed resultaat ).
zelf tel ik maar voor een klein gedeelte mee  in het totaalplaatje. en wij hebben alles uit handen gegeven. wij worden bijgestaan door een financieel adviseur. 
mijn partner heeft al 15 jaar een hypotheek lopen bij de abn. zonder ooit ook maar iets van een schuld/achterstand te hebben gehad.