Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-09-2019 11:15:47
Garantie & Verzekeringen

Post nl

Even op de stoel van den duvel gaan zitten en heb zo mijn twijfel aan deze melding  ;-))

mooie foto en een duidelijk beeld van wat er nu (zeer waarschijnlijk) echt met het pakje  gebeurt kan zijn.

als ik die foto zo eens aandachtig bekijk, dan is het pakje slechts tot de helft in de brievenbus gestopt en is daarbij niet beschadigd.
als het wel beschadigd zou zijn, dan had het opgeribbelde papier van de beschadiging boven/buiten de klep van de brievenbus moeten uitsteken en niet in de brievenbus moeten zitten.
als ik het goed bezie, dan is er (door wie dan ook) geprobeerd het pakje weer naar boven uit de brievenbus te trekken en is daarbij de schade onstaan.
aangezien het beschadigde papier aan de onderkant van de beschadiging nog vastzit kan de lezing van ts. simpelweg niet kloppen want dan had de beschadiging  precies andersom en boven de klep van de brieven bus moeten zitten.

mijn conclusie : postnl heeft het pakje niet beschadigd.
dit is gebeurt bij het (met kracht) terughalen naar boven van het pakje en is de broek beschadigd door mogelijke scherpe randjes aan de binnenzijde van de metalen brievenbus.
om vervolgens een mooie foto te kunnen maken is het pakje maar weer terug de brievenbus ingedrukt.

maar ja, wie ben ik om deze conclusie te kunnen/mogen trekken ??