Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-09-2019 11:46:25
Geldzaken & Recht

Inschrijfgeld studentenvereniging terugkrijgen

nu vraag ik me af wat nu precies mijn rechten zijn en hoe ik de studentenvereniging het beste kan benaderen om het inschrijfgeld terug te krijgen.

u heeft hopelijk geleerd dat je nooit impulsief iets moet tekenen, zonder de geldende spelregels te kennen en een kopie van de getekende inschrijving te hebben ontvangen.
naar het zich laat aanzien kunt u weinig ondernemen en de kans dat u echt uw inschrijfgeld terug krijgt is zo goed als nihil.
jammer eigenlijk dat u zich, net zo impulsief als u zich heeft aangemeld, ook weer heeft opgezegd, want bij een studentenleven hoort ook het lidmaatschap van een studentenvereniging.

als ik u mag raden, herzie uw annulering en maak het komende jaar gebruik van hetgeen de vereniging u te bieden heeft !!
in het lopende jaar kunt u dan altijd nog (tijdig) beslissen om uw lidmaatschap te beƫindigen of dat het u zo goed bevalt en uw gehele studietijd lid zal blijven.

moch u toch niet verder willen met de vereniging, dan kan een (aangetekende) brief met een verzoek tot restitutie van het inschrijfgeld, misschien nog uitkomst bieden, al zie ik dat wel somber voor u in.