Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-09-2019 10:21:51
Huishouden & Energie

Heb ik recht op huurvermindering?(woning niet woon klaar opgeleverd/achterstallig onderhoud)

 door jaweljawel 22 sep. 2019  om 02:54  ik heb 2 a 3 maanden geleden getekend.

u kon vast niet in slaap komen van al die ellende die u met het betrekken van deze woning is overkomen.
als ik het e.e.a. goed begrijp dan is het merendeel van de klachten inmiddels binnen twee maanden opgelost, dat lijkt lang als je op herstel zit te wachten.
maar er wordt wel getracht het e.e.a. voor u op te lossen en volgende week komen ze een schouw uitvoeren om te bezien waar nog werkzaamheden moetenworden uitgevoerd en zo is er dus geen sprake van onwil of iets dergelijks.
u zult ze echt nog even de tijd moeten gunnen om alles naar wens op te lossen en een tijdelijke huurvermindering zit er echt niet in met de klachten die u nu nog heeft.

en u bent echt niet "zojuist" gebeld door de verhuurder, want die heeft in de nacht van zaterdag op zondag wel iets anders te doen dan een klagende huurder te bellen. ;-))