Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-09-2019 08:59:04
Huishouden & Energie

Wie betaald nog kosten voor onderhoud individuele cv-ketel huurwoning

Nog maar een keer je verhaal gelezen.
je betaalde  elk jaar voor onderhoud van de cv ketel. die kosten werden via de servicekosten in rekening gebracht. je bent naar de huurcommissie gestapt en nog voordat er een uitspraak is geweest, heb je deze kosten van de verhuurder teruggekregen.
de huurcommissie heeft daar in de uitspraken met geen woord over gerept en de servicekosten op 0.0 euro gezet
de verhuurder beweert ter zitting van de huurcommissie glashard dat sinds 2013 geen onderhoud via de servicekosten wordt betaald.
het bedrag dat je volgens de uitspraak terug hebt gekregen van de servicekosten, bleek de kosten voor het verwijderen van graffiti te zijn. deze kosten hadden niet aan de huurders doorberekend mogen worden.
zoals jij het opschrijft heeft de verhuurder het met jou en de huurcommissie het op een akkoordje gegooid en zijn de in rekening gebrachte kosten voor het cv onderhoud buiten de uitspraak gebleven,
en dat is een ernstige zaak.
nu zie ik via de link van marita5, naar het forum van radar, dat er je in 2017 €92,47 hebt betaald voor het onderhoud van de cv installatie.
daar schrik ik van. mogelijk iets voor de kassa of radar uitzending?