Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-09-2019 16:29:13
Auto & Vervoer

Diesel auto verkopen

Uw citaat: een auto verkopen is altijd een moment waarbij je extra op je hoede moet zijn. het lijkt mij helaas zo dat u bij de verkoop niet extra op uw hoede bent geweest en niet op koerslijsten heeft vertrouwd. (er zijn er meerdere). daarbij is het ook zaak om vooraf hier en daar eens rond te kijken of er ergens bij een dealer een auto van het zelfde merk/type en ca. gelijke km stand wordt aangeboden en tegen welke prijs. in uw geval heeft de aankoper van uw auto 'een goede slag geslagen' in zijn voordeel.

als de aankoper is aangesloten bij bovag zou u bezwaar kunnen overwegen mits u bewijsmateriaal heeft met bijv. een foto maar of dat tot resultaat leidd vraag ik mij af. uiteraard is dan ook het bedrag dat aan de orde is van belang. uiteraard is dan ook nog aan de orde of de auto inderdaad tegen die prijs wordt verkocht.