Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
redshy - 27-09-2019 23:26:47
Geldzaken & Recht

Mag een deurwaarder opnieuw voor dezelfde schuld loonbeslag leggen

U zegt dat het loonbeslag in 2015 stopte en u toen nagevraagd hebt wat voor rentebedrag er toen open stond. dit is al vreemd want loonbeslag loopt normaliter door totdat alles betaald is. dus waarom is het loonbeslag in 2015 gestopt? was dat omdat u onder de beslagvrije voet verdiende of was er iets anders aan de hand?

dat het bedrag bij janssen & janssen anders is dan bij de schuldeiser is niet zo vreemd. de schuldeiser ziet vermoedelijk niet precies welke extra kosten er nog openstaan en bijgekomen zijn nadat hij de zaak uit handen gegeven heeft.

jouw werkgever is dus blijkbaar gestopt met uitbetalen van het loonbeslag. dit mag niet en janssen & janssen kan jouw werkgever hier zelfs aansprakelijk voor stellen. hij mag niet op eigen houtje stoppen met uitbetalen.

janssen & janssen is overigens gewoon een betrouwbaar kantoor, dus vraag maar even het hele dossier op. dus een specificatie van alle kosten die er bijgekomen zijn en een overzicht van wat er al die jaren middels loonbeslag al voldaan is.