Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 28-09-2019 00:59:32
Geldzaken & Recht

Moet je een proef verpakking aangebroken terug sturen?

Kwaliteit van antwoorden gaat wel erg achteruit hier. als u na een proefzending aan een abonnement vast zit dan moet dat duidelijk bij het aangaan van de overeenkomst zijn vermeld. ook moet zijn vermeld dat het proefpakket terug moest als u geen abonnement wenst. ik krijg toch de indruk dat hier weer eens van de oude truc gebruik wordt gemaakt om op slinkse wijze iemand geld af te troggelen.

kijk even op de terecht-checker van consuwijzer of u voldoende bent geinformeerd bij het aangaan van de koop van het proefpakket.
klik https://www.consuwijzer.nl/downloads/algemeen/terecht-checker-de-rekening-terecht" target="_blank">hiér

als u niet zeker van uw zaak bent, dan kunt u ook nog even bellen, appen of mailen met consuwijzer. dit is een zeer betrouwbare dienst van de overheid. ik geef u op een briefje dat u reactie krijgt. dat heb ik zelf gecheckt.

maak ook nog een printscreen van de reclame als u die nog ergens terug kunt vinden.

succes!