Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-09-2019 10:41:38
Geldzaken & Recht

Moet je een proef verpakking aangebroken terug sturen?

Een kleine aanpassing om te beginnen: wat is er op tegen om de aangebroken proefverpakking terug te zenden opdat u dan geen € 88,00 zou behoeven te betalen?

dan wat ik zojuist al schreef en verzond: u heeft een product besteld op proef en het lijkt er op dat u niet goed vooraf de voorwaarden heeft gezien. maar het kan ook zo zijn wat @zoekster aangeeft en wel dat het helemaal niet in de voorwaarden staat. u geeft niet aan waar u dat product heeft besteld en kunnen wij dus niet nagaan of er voorwaarden zijn. nu is op zich de inhoud van de reclame al van belang als daarin niet naar de voorwaarden wordt verwezen waarvan u ook stelt dat u ze niet kunt vinden.
als u bewijs heeft middels kopie/foto of dergelijke kan het zinvol zijn om uw recht proberen te halen.

u geeft aan dat men de proefverpakking terugwenst en u dan geen € 88,00 behoeft te betalen.
ik leid af dat u de inhoud van de proefverpakking heeft gebruikt en dat terugzenden niet mogelijk is. hier zou sprake kunnen zijn van misleiding en zie dan hetgeen @panther22 adviseert m.b.t. indienen van een klacht. u kunt ook http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl raadplegen resp. op die site nakijken wat voor mogelijkheden u heeft en ook nog http://www.jurischloket.nl" target="_blank">www.jurischloket.nl voor nader juridisch advies. 
houd er wel rekening mee dat recht hebben op iets nietr betekent dat u het ook zomaar krijgt en eerst een juridische procedrue nodig is en dat kan kostbaar zijn, in ieder geval duurder dan € 88,00. 

mijn advies aan u is derhalve, betaal de € 88,00 (als dure les) maar niet voordat u letterlijk bevestigd heeft gekregen dat het abonnement is stiop gezet.

de beslissing hoe te handelen, na het hebben doorgenomen van alle genoemde tips/verwijzingen is aan u.