Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-09-2019 11:25:30
Auto & Vervoer

Parkeerboete blauwe kaart vergeten

Ik had laatste vergeten te betalen voor mijn boodschappen. ik vergat ook te stoppen voor rood licht. ik vergat ooit zelfs mijn kleren aan te doen en liep ineens naakt over straat.

fouten maken is menselijk, maar in sommige gevallen levert een fout ook een overtreding op. de betreffende verbalisant schrijft een bekeuring uit op basis van de gegevens die er zijn. uw tijd op de parkeerschijf kwam niet overeen met de tijd van de dag. jammer van de fout, duur leergeld en de volgende keer dus niet doen.

beroep aantekenen heeft weinig zin, tenzij u camerabeelden opvraagd van omliggende winkels waar duidelijk zichtbaar is dat u komt aanrijden, inparkeerd en weer weggaat.