Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-10-2019 20:22:21
Geldzaken & Recht

Geen geld terug na aankoop adoptie hond uit portugal

Ik weet dat in de omgeving van lelystad een persoon te vinden is die veel verstand heef van het opleiden en begeleiden van honden. deze persoon is zeer bekend van o.a. tv. ik kan en mag geen naam noemen maar er is een naamgenoot (geen familie) 2e kamerlid.

het is een idee wilt u niet tot de conclusie moeten komen dat u een hond in de zak heeft gekocht (als variatie op de kat in de zak).

en anders rest m.i. uitsluiten de mogelijkheid van een civiele procedure die niet alleen kostbaar kan zijn maar waarvan het resultaat m.i. ook nog zeer ongewis is.
u kunt eventueel ook http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  raadplegen en eventueel ook een dierenasiel in uw omgeving voor advies m.b.t. gedragsopvoeding / aanpassing van het hondje.  en anders, afstaan aan het asiel! een hondje dat zich zo gedraagt als u zegt is niet te handhaven zonder nadere actie.
m.b.t. portugal: maak geen kosten, dat geld bent u dan ook kwijt. (en waarom geen hondje in nederland via bijv. een asiel aangeschaft?)