Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 04-10-2019 14:42:04
Winkels & Webshops

Policy kpn

Kpn zijn rovers, bandieten. ik zat bij telfort voor 20€ per maand, en nu, drie jaar later, is het al 27,50€ .... nu telfort officieel bij kpn is getrokken.
zogenaamd omdat ze dit gebruiken om snelle glasvezel aan te leggen, maar dat zie ik in onze wijk, vooral sociale woningbouw uit de jaren vijftig, nog niet zo snel geneuren. verder ben ik tevreden met de 30 mbit/s, 4 mbyte /s snelheid .... ik hoef geen supergigasnel internet. ik game nooit dus what the hack.
dus voordat telfort kpn werd was het goedkoop. het goedkoopste kpn abo dat er bestond op het moment van samenvoeging was meer dan 40€.
ze proberen je gewoon aan alle kanten dure abos af te dwingen. in duitsland kan het wel, abonnementen van onder de 20€ per maand. in ons landje kan dat niet .... snap ik niet.