Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne-909 - 04-10-2019 15:07:33
Geldzaken & Recht

Geen geld terug na aankoop adoptie hond uit portugal

Beste vragensteller,

helaas zijn dit soort stichtingen super slecht in het beoordelen van honden die in zulke landen leven en ergens in een opvang terecht komen. ze willen zoveel mogelijk honden "redden". redden waarvan? deze honden worden uit hun misschien wel vervelende leefomgeving geplukt en ergens anders bij goedwillende maar vaak onwetende mensen weer gedropt. zo, weer 1 gered. helaas brengen bijna al deze honden een hele grote rugzak met zich mee en worden de nieuwe eigenaren met een enorm probleem opgezadeld, helaas over de ruggen van deze, meestal lieve, honden. zulke honden zouden in de 1e plaats hier niet naartoe gehaald moeten worden en in de 2e plaats niet geplaatst moeten worden bij mensen als een 1e hond. daarnaast moeten deze eigenaren veel en veel beter begeleid worden, eigenaren moeten met hun hond naar een cursus. sowieso kijken of het met de hond goed gaat en of het in het gezin wel goed gaat. 

iemand hier roept dat het om een rangordeprobleem gaat. alsjeblieft, als je geen verstand van zaken hebt, onthou je dan van commentaar. de hele rangorde theorie van o.a. meneer cm, is allang achterhaald. 

haal een goede gedragsdeskundige in huis en ga samen bekijken wat er mis is en hoe dit opgelost kan worden. geef je hond en je gezin een eerlijke 2e kans.