Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ineke van dongen
ineke van dongen - 04-10-2019 23:32:44
Geldzaken & Recht

Geen geld terug na aankoop adoptie hond uit portugal

Ik vind het wel heel jammer dat u het als een soort aanval ziet of negatief commentaar . alle mensen die een reactie geven , dat zijn grote dierenvrienden en denken met u mee . en nogmaals het gaat om een leven wezen dat ook dingen voelt , en het word echt tijd dat deze lieve schat niet als een product word beschouwd.
en er is geduld nodig want de meeste honden uit het buitenland hebben al een rugzakje en een kant en klare hond die komt dan niet , en u zal echt van alles geprobeerd hebben , maar het kan ook goed gaan .
zelf heb ik 3 honden waarvan 2 uit het buitenland en 1 daarvan deze hond heeft ervoor gezorgd dat ik van altijd overleven naar leven ben kunnen gaan , hij is mijn buddy ptss hulphond , hij komt uit spanje was gevonden als zwerfhond toen in de shelter gezeten en bij mij terecht gekomen ik heb bewust voor een zwerfhond gekozen omdat ik vind dat deze honden ook een kans verdienen . en de mijne heeft nu een super fijn leven en ook nog eens een hele mooie baan altijd is hij bij mij waar ik ben daar is hij , maar dat is ook niet vanzelf gegaan en ook niet altijd makkelijk , maar met veel geduld en vooral vertrouwen is het goed gegaan en nu is hij buddy hulphond .
dus ook met buitenlandse honden kan het heel goed gaan