Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 06-10-2019 11:48:43
Vrije tijd & Tuin

Heb ik recht op terugbetaling

Hallo simpat , 

de voorwaarden : 


prijzen, betaling, aanbiedingen 

a. line studio veendam vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten zichtbaar in de line studio veendam salon.  de gemelde prijzen zijn inclusief btw. b. betaling dient voorafgaand aan de eerste behandeling te geschieden. c. aanbiedingen van line studio veendam zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.
d. vooraf ingekochte behandelingen blijven gedurende één jaar na aankoopdatum geldig, zijn niet overdraagbaar en zijn slechts geldig bij line studio veendam. het inwisselen van ingekochte behandelingen is niet mogelijk. bij het niet gebruiken van vooraf ingekochte behandelingen, vindt geen restitutie plaats.
e. in uitzondering op het bepaalde boven staande kan line studio veendam een cliënt restitutie van vooraf ingekochte en niet gebruikte behandelingen verlenen, indien zij een verklaring van een arts overlegt waaruit blijkt dat haar wordt afgeraden verdere behandelingen te ondergaan, dit ter beoordeling van line studio veendam 

http://www.linestudioveendam.nl/algemene-voorwaarden/privacyverklaring/" target="_blank">http://www.linestudioveendam.nl/algemene-voorwaarden/privacyverklaring/


 als u vragen heeft over de algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen: 


line studio veendam


kerkstraat 13


9641 ar veendam


06-29416347 
info@linestudioveendam.nl