Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 09-10-2019 16:49:29
Huishouden & Energie

Één kachelaansluiting in 4 kamerwoning

De verhuurder is verantwoordelijk dat in elke ruimte een aangename temperatuur gehaald moet worden. vroeger was dat iets van 18 graden, tegenwoordig meer iets van 20 graden. de verhuurder moet daarvoor voldoende verwarmingselementen/kachels aanleveren. dit mogen ool elektrische kachels zijn.
u op uw beurt bent verplicht de ruimtes zodanig te verwarmen dat geen schimmel etc kan ontstaan. daarvoor moet u de ruimtes op een temperatuur van 15 graden minimaal kunnen houden. ook daar moet de verhuurder rekening mee houden als hij verwarmingselementen danwel kachels plaatst.
u kunt voor de niet verwarmde kamers een korting op de huur bedingen zolang de verhuurder geen maatregelen heeft genomen. ga naar de huurcommissie.