Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boris47 - 11-10-2019 11:36:10
Voeding & Gezondheid

Kosten voor een verlopen restaurantcadeaukaart

Heb heel wat antwoorden gelezen waarvan de meeste in mijn ogen totaal onzinnig. typisch nederland anno 2019. laat je zonder slag of stoot maar door de graaiers naar de slachtbank voeren. garantie is in ons land al zo ongeveer een wassen neus en dan moet je ook nog zo'n horde betweters aanhoren. weet een van die beantwoorders wat voor omstandigheden tot verlopen geleid hebben? heb zelf drie vier jaar geen zin meer gehad om waar dan ook uit te gaan, door de leuke dingen die je in dit land ook kunt beleven.
overigens kadokaarten moesten verboden worden, wanneer die na 1-3 jaar kunnen verlopen. of zullen we dit dan ook maar doen met postzegels en weet ik wat al niet meer. je betaald €50,- voor een wederdienst waar de verstrekker ook nog aan verdiend. dus waar de schofterigheid vandaan komt om te zeggen dat na 1 jaar of iets langer je €50,- nog maar de helft waard zijn? zal wel te maken hebben met malloten die bij voorbaat al een poot uitgetrokken willen worden. raad dus alle nederlanders aan om gewoon weer de overbekende envelop met inhoud te gebruiken. alle kadokaart aanbieders wens ik in elk geval een spoedig faillisement toe.