Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henk51 - 11-10-2019 12:26:09
Garantie & Verzekeringen

Moet de verzekeraar opnieuw een bevestiging beëindigen sturen per mail na wijziging?

U bent alleen wa verzekerd dus schade aan uw auto wordt niet vergoed door allsecur.dus verzekeringsmaatschappij zal ook uw schade vrije jaren niet aanpassen.

u schreef: een week later kreeg ik een mail van allsecur dat het premiebedrag met €40,- verhoogd werd van de wa-autoverzekering

ik vermoed dat dit de verhoging van de jaarpremie is en niet uw maand premie ,uw verzekering verliep per oktober en zal dit waarschijnlijk  de nieuwe premie bij prologatie zijn. zoals u kunt lezen op internet verhoogde allsecur zijn wa premies vrij fors net als vele andere maatschappijen overigens
ik zou toch maar snel verzekeren en er niet vanuit gaan dat u de boete wel kan verhalen op allsecur.voor u het weet krijgt u een gerechtsdeurwaarder aan de deur met een torenhoge vordering die u direct moet betalen of anders beslag.

groeten henk