Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 11-10-2019 13:24:55
Voeding & Gezondheid

Garantie op wortelkanaalbehandeling?

Wanneer is het gebeurd en sinds wanneer heb je pijn? of, was de kroon al klaar en heeft toen de wortelkanaalbehandeling plaatsgevonden? weet je zeker dat het een ontsteking is en is dit op de foto te zien? kan het geen napijn zijn?

heb zelf heel lang geleden (jaren '80) eens een wortelkanaalbehandeling gehad en bij mij werd er eerst een noodvoorziening geplaatst. die moest overigens na ca. een week er weer uit vanwege ook een ontsteking. een paar dagen zonder noodvoorziening gelopen, zodat er lucht bij de ontsteking kon en nadat de ontsteking genezen was, is, naar ik me kan herinneren, de noodvoorziening weer teruggezet. toen daarna de kroon klaar was, is de noodvoorziening verwijderd en de kroon geplaatst.