Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tr
Trostomaat - 11-10-2019 19:38:51
Geldzaken & Recht

Moet ik een nieuw contract tekenen na overname opslag door shurguard?

Niemand kan u dwingen een nieuw contract te tekenen. het oude contract is gewoon geldig. tot het moment dat één van de partijen het opzegt.
dat geldt dus ook bij opzegging door shurgard. mogen zij (nu al) opzeggen? dat kunt u afleiden uit uw contract en bijbehorende voorwaarden.
mijn tip (mede op verzoek van hk): kijk goed na of het bedrijf gerechtigd is de overeenkomst op te zeggen en zo ja onder welke voorwaarden (opzegtermijn, respecteren bepaalde minimale contractsduur o.i.d. etc. etc.). als ze mogen opzeggen, schat dan in hoe serieus de 'dreiging' van shurgard is om dat daadwerkelijk te doen en tel uw knopen: accepteer dat u eventueel ergens anders naar toe moet of teken een nieuw contract. zorg dat ze de voorwaarden van het oude contract wel respecteren, ook als u bereid bent een nieuw contract te tekenen. nog een tip: misschien kunt u onderhandelen over de voorwaarden van het nieuwe contract. shurgard heeft vaak actietarieven en misschien is daar iets mogelijk, bij wijze van compromis.