Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 12-10-2019 14:57:25
Geldzaken & Recht

(na)betaling loi

Als u veel visite, ongewenste reclame, spam of ongewenste telefoontjes wilt ontvangen laat dan vooral uw persoonlijke gegevens staan. u heeft nog een half uur deze te verwijderen.

er valt volgens mij weinig tegen te doen, afhankelijk van de studieduur wordt de laptop verstrekt. in dit geval lijkt mij dat na 3 jaar studiegeld betaald de laptop betaald is, want een kado is het niet u betaald hem gewoon zelf. u zet de studie niet voort in het derde jaar dus stopt de studie in tweede jaar omdat de opzegtermijn ook in dat jaar loopt. met name de tekst "bij voortijdige beëindiging" is verwarrend hiermee hebben ze het naar mijn mening over de gehele looptijd van de studie.

algemene voorwaarden,
bij voortijdige beëindiging tijdens het eerste studiejaar dien je € 89,- bij te betalen. bij beëindiging in het tweede studiejaar wordt € 49,- in rekening gebracht.