Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 12-10-2019 18:02:17
Geldzaken & Recht

(na)betaling loi

Artikel 12 - voortijdig beëindigen van de opleiding

voor alle opleidingen van de loi geldt dat de klant zich verbindt voor de gehele studieduur van de opleiding.
voortijdige beëindiging is niet mogelijk bij opleidingen zonder docentbegeleiding (zelfstudies) of opleidingen met een studieduur van zes (6) maanden of korter.
voor alle overige opleidingen geldt dat voortijdig opzeggen mogelijk is met inachtneming van de volgende voorwaarden:

hoger onderwijs opleidingen


hoger onderwijs opleidingen (bachelor, post-bachelor, master, masterclass, hbo-deelprogramma en associate degree) met een studieduur van tenminste 12 maanden kunnen alleen voortijdig beëindigd worden indien de klant uiterlijk twee maanden vóór het einde van het lopende studiejaar (van 12 maanden), gerekend vanaf de aanvangsdatum van de opleiding, dit schriftelijk kenbaar maakt aan de loi.
https://www.loi.nl/voorwaarden" target="_blank">https://www.loi.nl/voorwaarden


je kunt de opleiding niet tijdens een studiejaar van 12 maanden beeindigen. dit kan alleen als je nog aan een nieuw studiejaar van 12 maanden moet beginnen . er geldt een opzegtermijn van 2 maanden.en die opzegtermijn van 2 maanden, rekent de loi als tussentijdse beeindiging in het lopende jaar.  dat klopt niet. de voortijdige eindiging is in jouw geval stoppen na het tweede jaar. de termijn van minimaal 2 maanden is de opzegtermijn voor de tussentijdse beeindiging voor het derde jaar.