Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-10-2019 11:40:12
Geldzaken & Recht

Na 3 jaar pas een factuur ontvangen

Hallo pia bos , 


hoe verloopt mijn aanvraag?



ga naar http://www.snn.nl/" target="_blank">www.snn.nl en dien uw aanvraag in. u ontvangt direct een bevestiging. (duurt ongeveer 30 minuten)
een medewerker van het snn neemt uw aanvraag in behandeling. (duurt ongeveer 8 weken)
na goedkeuring ontvangt u de toekenning per mail. de subsidie wordt op uw rekening gestort. (duurt ongeveer 3 weken)
binnen twaalf maanden moeten de werkzaamheden zijn uitgevoerd. (duurt maximaal 12 maanden) 

veelgestelde vragen , 


kan ik mijn aanvraag door iemand anders laten indienen?

nee, een aanvraag voor de waardevermeerderingsregeling 2017 dient de eigenaar van de woning zelf in te dienen. deze aanvraag wordt digitaal ingediend op de snn website. hiervoor heeft u uw digid nodig. uw digid is strikt persoonlijk.
bij het indienen van de aanvraag kunt u wél een ander machtigen om uw aanvraag verder voor u af te handelen, bijvoorbeeld de uitvoerder van een maatregel. het machtigingsformulier kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij snn. stuur hiervoor een e-mail naar waardevermeerdering@snn.eu of bel met 050 5224 924.


heeft u geen digid, of bent u uw wachtwoord vergeten, kijk dan op de website van https://www.digid.nl/" target="_blank">digid. let op: het kan een aantal dagen duren voordat u uw digid inloggegevens ontvangt.