Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-10-2019 18:27:39
Voeding & Gezondheid

Tandarts

Op basis van een eigen ervaring kan het hoe dan ook voorkomen dat infomedics een declaratie zendt van een tandarts behandeling aan een persoon bij wie de behandeling niet heeft plaats gevonden.
na indringende navraag bij o.a. de tandartspraktijk bleek er sprake te zijn van een fout resp. naamsverwisseling.
maar er kan inderdaad ook sprake zijn van fraude zoals juist deze week in het nieuws m.b.t. een strafrechtelijke procedure tegen twee apothekers aan de orde was. u kunt hierover m.i contact opnemen met http://www.skgz.nl/" target="_blank">http://www.skgz.nl/ (geschillen cie. ziektekosten) omdat uw verzekeraar kennelijk geen actie neemt en als u werkelijk fraude vermoed en ook kunt bewijzen kunt u ook strafrechtelijk aangifte doen. maar eerst contact opnemen met de tandarts met vraag om uitleg en als dat niet afdoende is contact opnemen met sgkz alvorens eventueel aangifte te doen.