Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-10-2019 17:41:31
Voeding & Gezondheid

Yoghurt nog wel echte yoghurt??

Frappant: yoghurt is een product dat uitsluitend ontstaat door inwerking van gezonde daartoe bestemde bacteriën.
u had zelf kunnen zoeken maar nu ik toch even bezig ben: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/03/21/hoe-lang-is-yoghurt-houdbaar-1602883-a1351227" target="_blank">https://www.nrc.nl/nieuws/2016/03/21/hoe-lang-is-yoghurt-houdbaar-1602883-a1351227  en bij. ook deze: http://www.bewaarwijzer.nl/zuivel-en-eieren/houdbaarheid-yoghurt/" target="_blank">http://www.bewaarwijzer.nl/zuivel-en-eieren/houdbaarheid-yoghurt/  het pak mag uiteraard niet zijn geopend. 

als u ook verder zou zoeken zou u zien dat hetgeen u zou hebben gehoord dat je met azijn ook yoghurt kunt maken en zosla het nu interpreteert 'een broodje aap verhaal is'. u kunt wel met door bijv, toevoeging van azijn aan yoghurt een frisse salade maken. via een zoekmachine als hiervoor al genoemd vindt u enkele leuke recepten. maar u moet dan wel eerst yoghurt hebben.
de wijze van sterilisatie of dergelijke na de productie kan invloed hebben op de houdbaarheid, idem als met melk.