Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-10-2019 17:57:50
Voeding & Gezondheid

Probleem met chocomel maar niet met hemaworst.

Smaken verschillen per persoon en daar kunnen 1001 meningen over worden geformuleerd, om vervolgens met 1002 verder te gaan tot in het oneindige getal.  ;-))

vroeger, in dit geval meer dan 60 jaar geleden,  kocht ik nog wel eens een warme kwart of een halve rookworst bij de hema en ik zou echt niet weten of de rookworst die de hema heden ten dage verkoopt dezelfde smaakbeleving heeft als vroeger.
hema is ook "de" hema van vroeger niet meer en ik betwijfel of de rookworst nog met dezelfde receptuur van toen ter tijd wordt gemaakt, maar heb het vermoedenvan niet.

chocomel koop ik niet in een pak of blikje, dat is alleen maar suikerwater met geur, kleur, smaakstoffen en voor de 'warenwet' ook nog een fleugje cacao er in. :-))