Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marccs - 15-10-2019 12:50:51
Vrije tijd & Tuin

Cirque du soleil kaartjes via ticketmaster

Door marccs

enkele dagen geleden 3 tickets besteld via de officiele cirque du soleil (cs) website. bestellen en verbinding ging erg stroef maar uiteindelijk kwam het bericht dat de betaling via ideal en ing goed verlopen was. inderdaad was het bedrag van € 189 afgeschreven op mijn bankrekening. maar geen tickets online ontvangen. en dan kom je in een moeras terecht.

gebeld met het klantenservicenummer:  onverstaanbaar en in een niet te verstane taal vanuit een ver land
gebeld met cs canada , usa, france:  hopeloze verbinding, oa nrs +34913754768  en 0080015480000 (nl talig) : geen verbinding.
gemaild naar 2 cs mailadressen:   geen reactie
gebeld met ing om terugstorten bedrag:  wij kunnen niets voor u doen want u moet contact opnemen met cs. over de tegenrekening van de nlrabo....... mag niets worden doorgegeven.
gebeld met ideal:  zelfde antwoord als ing
gebeld met global collect, verantwoordelijke voor de financiele transactie. zelfde antwoord als ing: we kunnen alleen het email adres van cs doorgeven.
email adres services.clients@cirquedusoleil.com mail met probleemstelling gestuurd:       geen reactie.
inmiddels sta ik op het punt om eea voor te leggen aan de politie, afd intenetcriminaliteit immers daar heeft het alle schijn van.

overigens: na enig gegoogle vond ik vele gelijksoortige klachten over bestellen van cs tickets via de officiele website.

samengevat: het feit dat ik  geen enkel contact kan krijgen met cs en mijn tickets niet ontvangen heb voelt als schaamteloos bedrog.

vandaar deze waarschuwing