Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 15-10-2019 20:36:59
Winkels & Webshops

Bankstel seats en sofas

Een keer daar een bank gekocht en nooit meer.   bank besteld maart 2009, mei verzet door hun naar juni. prima dan is de bank er nog net als de nieuwe baby komt (juli 2009 uitgerekend). zoontje kwam echter te vroeg, 17 juni om precies te zijn.  en laat ze net die datum bellen om we de bank kunnen ophalen.
man vertelde dat hij zojuist vader was geworden en of de 18e ook mocht.
nee nu, bank staat buiten het magazijn, geen ruimte en was nu ophalen of anders op eigen risico. 
man dus op en neer en thuis de bank neergezet.
2 mnd later zakt lounche gedeelte in. moesten brengen. nou das niet te doen. zelf maar laten maken met paar nieuwe balken. weer paar weken later zakt andere kant in. na jaar hebben we hem naar de stort gebracht. weg 1800 euro. waren er klaar mee.
echt de service is k#t, kwaliteit is nog k#tter.
ze negeren je telefoontjes, bellen niet terug, juridisch loket zegt je hebt gelijk maar gelijk krijgen is onmogelijk tenzij je rechtzaak start maar had niet de financiële middelen. op mp super mooie echt leren bank gekocht, niet te zien dat hij 2e hands was. nu 2019 en heb hem nog. beste aankoop ooit en dat voor 350 euro.