Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-10-2019 21:31:46
Winkels & Webshops

Bankstel seats en sofas

Ik geef u zo een aantal verwijzingen waar u mogelijk iets aan heft waar onder de geldende wetgeving. volgens die wetgeving is de verkoper verantwoordelijk en dient die een deugdelijk product te leveren. mankeert er dan toch iets aan dan dient er gerepareerd te worden en als dat niet kan heeft u recht op een wel goed exemplaar. indien de beperking die u heeft ontdekt binnen 6 maanden aan seats & sofa's is gemeld is de verkoper ook nog bewijsplichtig.

maar ja, recht hebben op iets is soms iets anders dan het ook krijgen en voor het niet, in ieder geval niet zonder meer,  recht  krijgen is dit bedrijf een goede kandidaat en zal men het willen laten aankomen op procedren dat altijd geld kost.

nu de verwijzingen waarvan de eerste, die kreeg u al,  ook een voorbeeldbrief bevat: 

http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  en eventueel ook:


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html

u kunt uiteraard wel altijd via een deurwaarder een vordsering tot herstel instellen maar dat betekent dan wel kosten voor de deurwaarder. advies vragen bij http://www.juridischloket.nl is dan wel een aanrader." target="_blank">www.juridischloket.nl  (die verwijzing kreeg u ook al) is dan wel een aanrader. uit de al gegeven reacytie heeft u kunnen afleiden wat de reputatie is van dat bedrijf.