Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 16-10-2019 09:21:52
Winkels & Webshops

Bankstel seats en sofas

Helaas bent u er ook achter gekomen dat s&s (al zeer vele jaren) de meeste klanten bedonderd en belazerd. s&s is eigenlijk een hoogst malafide club leugenaars bij elkaar, waarbij het alléén om het geld binnenhalen draait. eenmaal betaald is de klant (eigenlijk meer een slachtoffer) overgeleverd aan de willekeur van dit clubje.

waarom denkt u dat dit clubje niet (!!) aangesloten is bij een overkoepelende branchevereniging??

zelf heb ik, wetende dat dit een malafide club is, mij als eens voorgedaan als potentiële koper om te kijken hoe het daar gaat. ik had (zogenaamd) interesse in een bank en moest meteen een (soort van) overeenkomst tekenen. ik zei dat ik er eerst over moest nadenken, waarna mij keihard werd medegedeeld dat ik na het tekenen er nog gewoon vanaf kon. uiteraard gevolgd door mijn vraag, waarom ik dan tekenen moest..... tja, dan komen er allerlei ***smoesjes. na een tijdje kwam de aap uit de mouw: hij (de verkoper op dat moment) zou dan een bonus krijgen als ik zou tekenen. kom ik morgen of overmorgen terug en er is dan een andere verkoper, krijgt die andere verkoper die bonus. en uiteraard zou ik dan minimaal 30% kwijt geweest zijn van het aankoopbedrag, wat op zich al veel meer is dan de echte waarde van die bank.

uiteraard dit alles niet nalatende dat er eersteklas rommel verkocht wordt door dit clubje, om het nog maar niet eens te hebben over die allerbelabberdste 'service' van hen, buiten de wettelijke regels die nageleefd dienen te worden.

er is verder al goed uitgelegd wat u nu te doen staat, niet dat die gasten daar van onder de indruk komen. zij weten (of hopen) dat u verder geen juridische stappen zult ondernemen.

(ook) ik begrijp niet dat dit malafide clubje nog steeds bestaat.
sterkte verder, wat u wel nodig zult hebben.