Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-10-2019 13:39:08
Computers & Telefonie

Vernieuwde site

Waarom zou brecht stoppen? daar is nooit een reden voor geweest. haar uitrval was slechts tijdelijk.

dan is de vraag of hetgeen m.b.t. het gamma/doucheprobleem niet aan de orde is dat de vraag 2x is geplaatst en de dubbele ook is verwijderd. ik zal zo even kijken of ik in deze iets heb gemist. het enige 'probleem'waar ik af en toe mee wordt geconfronteerd is het gegeven dat ik een vraag open, kijk of er al antwoorden zijn en gebeurt het herhaald dat ik aan een reactie begin en na het verzenden ervan ik zie dat er toch nog eerder een antwoord was, soms > 10 min daarvoor. maar dat kan ook aan de snelheid van ontvangst via de e-mail provider zijn die ik voor v&a benut. de die hiervoor had ik dus nog niet gezien, de laatste (@marita5)zal 'gewoon' hebben gekruist.
met de kleuren heb ik geen probleem.

de opmerking van @tijger1 is wel aanleiding om bij de it afd. na te gaan of er een blok kan worden gezet op het benutten van @ in de gebruiksnaam.
punt is wel dat iedereen die zelf kiest. vaak betreft het dan ook nog een vraag die feitelijk voor de redactie is bedoeld.

in het verleden waren er wel meer en ook meer vervelender fouten. (na bewerking verzonden om 13:44)