Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Univé verhoogd auto premie met 25%

Een merkwaardige gang van zaken die mij ook niet terecht lijkt. hier lijkt mij eerder sprake van een fout en is het meer zinvol om univé zelf te benaderen.
stilzwijgend en zonder aankondiging betekent hoe dan ook m.i. een eenzijdige wijziging en meer juridisch gezegd het in gebreke blijven in nakomen van de overeenkomst. als al gezegd, get lijkt mij eerder een fout.
als het geen fout zou blijken te zijn is dit hoe dan ook voldoende reden om per onmiddelijk uw autoverzekering daar te beëindigen en over te stappen naar een verzekeraar die wel uw schadevrijejaren honoreert en ook goedkoper is. 

als het werkelijk zo is en men zijdens univé dat bevestigt kunt u een melding maken bij de ombudsman van http://www.kifid.nl" target="_blank">kifid. maar eerst contact opnemen met univé zelf'. zie bij 'andere klachten' https://www.unive.nl/klantenservice/klachtindienen" target="_blank">https://www.unive.nl/klantenservice/klachtindienen