Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-10-2019 14:59:47
Vrije tijd & Tuin

Topticketshop

Daar is al vaker door tv programma’s aandacht aan besteed, al minstens sinds eind jaren 90. dat heeft o.a. geresulteerd in de hierboven genoemde website en de diverse maatregelen die genomen zijn. 
dus..... heeft u al die jaren zitten slapen met al uw overbodige uitroeptekens en de betekenis van het woord “oplichterij” niet kennende?
maar u heeft geluk: als u kaartjes voor de bijv. de stones of springsteen gekocht had of andere echte, dure artiesten, was u veel meer overbodig geld kwijt geweest. jammer is het wel dat u met uw onnadenkende actie meehelpt om die doorverkoopadressen in stand te houdt, die zijn er mede oorzaak van dat kaartjes snel bij officiële verkopers uitverkocht zijn door massale inkoop.