Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-10-2019 09:17:12
Auto & Vervoer

Kan ik na anderhalf jaar me stella fiets teruggeven en aankoopsom terug eisen

U komt tot uw conclusie nadat u op een andere e-bike fietste die waarschijnlijk ook nog veel goedkoper is? 
u mag uiteraard uw fiets teruggeven maar u heeft geen enkele wettelijke 'poot om op te staan' om uw geld terug te vragen.
de enige wettelijke reden zou kunnen zuijn dat er mankementen zijn aan de fiets en dan zult u dat ook nog na 1 1/2 jaar moeten bewijzen.
en als ik uw vraag interpreteer zijn er geen gebreken. (is uw ervaring nu onder meer gericht op bijv. verschil tussen motor in het voorwiel, middenmotor of achterwiel?) 

ik mag toch, net als anderen al melden dat u de fiets voor aankoop heeft uitgeprobeerd en ik zou dan maar heel erg opletten met het gebruik van de term 'besodemieterd voelen'. probeer de fiets maar te verkopen of in te ruilen tegen de andere fiets.