Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincentderen - 17-10-2019 15:13:06
Geldzaken & Recht

Woonfraude spookgezin (geldig huurcontract) willen zich niet brp inschrijven

gemeente (adresonderzoek)
kan niks betekenen dan administratief de zaak op te lossen wat dus na vier keer hun niet is gelukt. het resultaat weet ik natuurlijk niet want dat mogen ze niet doorgeven. ik kan wel checken dat ik nog steeds de enige bewoner ben volgens de gemeente. 
gemeente(woonfraude)
hanteert de norm voor huurwoningen met de grens die ik al heb omschreven. gaat wel een nieuwe melding ervan maken wellicht levert dat wel wat op (+- 5 maanden).
verhuurmakelaar
was er alleen voor het contract en als er problemen zijn met naleving van het contract. ze betalen dus, maak je geen zorgen.
verening eigen huis
gaan niet over dit soort zaken verwijzen me naar juridisch loket.
huurrechtadvocaat
huurcontract is een goed contract je kan ze er alleen uitkrijgen op eigen gebruik of als ze de huur niet betalen. ze hebben gewoon huurrecht ondanks dat ze niet ingeschreven staan.