Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincentderen - 17-10-2019 18:05:34
Winkels & Webshops

Topticketshop

https://www.topticketshop.nl/about" target="_blank">https://www.topticketshop.nl/about

onze tickets (algemene voorwaarden)

wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te krijgen tickets. zo kunnen wij een breed aanbod aan tickets aanbieden en hebben wij dikwijls goede plaatsen in de verschillende zalen en stadions. deze tickets kunnen wij vaak nog aanbieden als het evenement bij concurrenten al lang en breed is uitverkocht. zo hoeft u niet een jaar van tevoren te beslissen dat u naar een concert of sportwedstrijd wilt, maar kunt u op een later moment bij ons terecht. wij werken ook niet met wachtrijen, u kunt gewoon eenvoudig wanneer het u uitkomt uw tickets bestellen. voor de tickets vragen wij meestal een hogere prijs dan de officiƫle prijs. maar ook komt het geregeld voor dat wij tickets onder de kostprijs aanbieden. deze kunt u vinden op onze aanbiedingen pagina. wij hopen u als klant nog vaak terug te zien.

mijn moeder is er laatst ook ingestoken. had ook kaarten gehaald en betaalde ook 50% meer. helaas laat google het toe dat de advertentie bovenaan staan waardoor ze veel ontwetende personen hierdoor exta moeten betalen.