Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-10-2019 20:56:39
Winkels & Webshops

Klacht hippe beebjes nooit geld terug gekregen, oplichters!

Deze site is bedoeld als vraagbaak bij problemen dus wat is hier uw vraag? met uw melding kunnen wij  als vrijwilligers niets.
probleem is dat u kennelijk de terugzending niet aangetekend heeft gedaan met ook bevestig van ontvangst. dan had u kunnen bewijzen dat het bij hen was ontvangen en dat is nu wel heel erg lastig.

ik zie (https://www.schattigebabykleertjes.nl/" target="_blank">https://www.schattigebabykleertjes.nl/dat men een keurmerk voert en dan kunt u hier een klacht indienen: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/melden/" target="_blank">https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/melden/  (en als ik u was, er niet meer bestellen!)

nog wel een tip: u benut de term oplichters op een openbaar forum, als u dat niet kunt bewijzen loopt u risico dat u zelf wordt aangeklaagd wegens smaad/belediging in het openbaar.  als u nog kunt bewerken, haal dan de term oplichters weg!