Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 18-10-2019 12:01:30
Auto & Vervoer

Kan ik na anderhalf jaar me stella fiets teruggeven en aankoopsom terug eisen



door magnum007 18 okt. 2019 om 00:16
148 antwoorden / vragen


wat is dan wel een goed merk elektrische fiets?


@magnum007,

dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden en waarover de meningen en ervaringen zeer verschillend zullen zijn.
als ik uit mijn eigen ervaring mag putten, dan kocht ik mijn eerste fiets met trapondersteuning in 2004, een sparta ion comfort en daar heb ik probleemloos mee gereden tot 2009.
in  2009 heb ik de ion comfort ingeruild omdat ik met een derailleur wilde schakelen en heb toen de sparta ion gls gekozen en daar 10 jaar probleemloos mee gereden en tot de inruil dit voorjaar ook nog eens met het eerste accupakket en ruim 84.000 km op de teller. 
dit voorjaar heb ik een koga e.tour gekocht en daar inmiddels al weer zo'n kleine 4300 km, tot volle tevredenheid, mee gereden.
dus ja, wat is een goede fiets, als je op het normale onderhoud en de vervanging van de gewone aan slijtage onderhevige onderdelen na kunt rondtoeren.
misschien ben ik, wat dit betreft, wel een geluksvogel, maar morgen kan het ook  ook mij met m'n fiets anders vergaan, het blijft een momentopname.