Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 19-10-2019 19:46:21
Computers & Telefonie

Youtube

Het vreemde is dat je dit ervaart via windows 10, in de (android) app heb je namelijk via instellingen > algemeen > herinner me eraan pauze te nemen. als je de app hebt zou je daar eens kunnen kijken of die optie op drie kwartier staat. ik kan die instellingen niet vinden in youtube via de browser.

kleine kans dat het werkt overigens, maar wellicht kan je hier een oplossing vinden: https://www.reddit.com/r/youtube/comments/9htd5b/how_do_i_stop_youtube_from_automatically_pausing/" target="_blank">https://www.reddit.com/r/youtube/comments/9htd5b/how_do_i_stop_youtube_from_automatically_pausing/


het komt er op neer dat youtube/google dit bewust doet om te voorkomen dat mensen youtube op de achtergrond aanzetten (en daardoor geen advertenties zien).