Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-10-2019 12:05:14
Huishouden & Energie

Waarom zijn de klantenservices van diverse instanties zoals telecm-/televisie-/energie-bedrijven, ziekenhuizen etc. vaak alleen telefonisch bereikbaar en niet via email? voor slechthorenden/doven is dat echt een probleem.

 
door mvdberg73 20 okt. 2019 
ook voor horenden is via email/chat een betere manier en sneller van communiceren en het regelen van betreffende probleem/vraag, want er onstaan te lange wachttijden bij de telefonische handelingen.

ben het, als goedhorende,  helemaal met u oneens !

regelmatig via de e.mail geprobeert een vraag of klacht beantwoord/opgelost te krijgen en vele malen te 'zien' gekregen dat er pas over een x aantal werkdagen gereageerd gaat worden en dat schiet dus helemaal niets op.
liever 10 minuten in de wacht dan dagen wachten op een antwoord per mail, waarna vaak  toch nog een telefonisch contact noodzakelijk blijkt.
telefonisch contact werkt veel eenvoudiger, een vraag/probleem direct mondeling stellen geeft veel minder risico op  verwarring en de zaakjes worden meestentijds direct opgelost en per mail bevestigd.

zo zie je maar weer, dat er geen eenheidsworst voor het contact leggen met bedrijven en instellingen bestaat en dat zo een ieder zijn/haar eigen voorkeur daarin heeft.