Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-10-2019 10:20:51
Huishouden & Energie

Slimme meter geen toesteming toch uitgelezen

Uit gegeven verwijzing leid ik af dat het inderdaad niet zou mogen. maar wat is het probleem voor u dat de meterstanden op afstand worden uitgelezen en er dan niemand meer aan uw deur behoeft te komen? u kunt hoe dan ook zelf op regelmatige tijden de standen opnemen en daarmee vergelijken of hetgeen is uitgelezen inderdaad goed is. het voordeel van slimme meters is nu juist dat u ook (mogelijk iedere maand) een verbruiksoverzicht ontvangt met vergelijking naar eerdere periodes).
als het u om 'pravacy' gaat valt het mij op dat uw e-mail adres wel nu over ongeveer de gehele wereld zichtbaar is en u daarmee dus risico loopt dat u veel spam etc. kunt gaan ontvangen.