Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marieke78 - 21-10-2019 12:55:01
Huishouden & Energie

Burenoverlast, wat kan ik nog doen?

ik heb net serieus deze email gehad van de woningbouw:


 


beste mevrouw .....,

wat naar dat u nog steeds zoveel overlast ervaart. u geeft aan dat de oplossing op dit moment niet meer zit in gesprekken met elkaar, zoals afgesproken tijdens buurtbemiddeling.
de optie zit misschien in een verhuizing van één van beide. aangezien uw buren nog geen lange inschrijftijd hebben, kan dit nog wel een tijd op zich laten wachten. u daarentegen heeft een lange inschrijftijd en kan de stap sneller maken. ik weet dat dit niet uw voorkeur heeft, maar geef dit toch als overweging aan u mee. 

u heeft het gevoel dat niemand u helpt. we hebben naast buurtbemiddeling een mediator ingeschakeld om het gesprek tussen u beiden op gang te brengen. woongenot is een breed begrip waar u samen invulling aan moet geven. wij hebben meer gedaan dat wij wettelijk verplicht zijn, omdat we dit voor u beiden zo belangrijk vinden. wij zijn van mening dat de oplossing ligt bij u en uw buren.


wanneer u meer informatie wilt over het huur aanbod kunt u contact opnemen via telefoonnummer @@@@@. mijn collega’s helpen u graag verder.




met vriendelijke groeten,


even serieus dus ik moet maar overwegen om te verhuizen omdat ik langer ingeschreven sta en de buren juist weg willen, en ik moet maar verhuizen omdat de buren gewoon aso zijn??????? dit kun je echt niet menen