Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-10-2019 22:24:53
Huishouden & Energie

Cv ketel agpo blue sense 5

Ik heb mij even kort verdiept in een wtw installatie   https://www.energieleveranciers.nl/energie-besparen/wtw-installatie" target="_blank">https://www.energieleveranciers.nl/energie-besparen/wtw-installatie  en er is iets dat ik helemaal niet begrijp. waarom zou uitsluitend een agpo blue sense 5 geplaats kunnen worden bij een warmteterugwininstallatie. het is (nota bene) een product van ferolli en ik kan mij uw twijfel dus goed voorstellen. is uw appartement een koopappartement? doe dan nader navraag bij https://www.nederlandvve.nl/vve-informatie/vereniging-eigen-huis/" target="_blank">https://www.nederlandvve.nl/vve-informatie/vereniging-eigen-huis/  ik zie dat er maar 1 beoordeling is en datb zegt op zig dus niets https://www.warmteservice.nl/verwarming/cv-ketel/hr-combiketel/ferroli-bluesense-5-hr-combiketel-6%2c6---28%2c9-kw-cw5/p/15251225" target="_blank">https://www.warmteservice.nl/verwarming/cv-ketel/hr-combiketel/ferroli-bluesense-5-hr-combiketel-6%2c6---28%2c9-kw-cw5/p/15251225

  ik meld dit omdat ik mij kan voorstellen dat ook verwarmingsinstallatie van andere (bijv. nederlandse) merken ook geplaats kunnen worden. u zou dus ook een eens navraag g kunnen doen bij die leveranciers zoals bijv remeha, atag, intergas e.d. zie o.a. : http://www.hoe-koop-ik.nl/cv-ketel/vergelijken/beste_cv-ketel" target="_blank">http://www.hoe-koop-ik.nl/cv-ketel/vergelijken/beste_cv-ketel  en ook omdat bij de verwijzing hiervoor één bedrijf er voorkeur voor uitspreekt.