Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-10-2019 19:22:16
Computers & Telefonie

Graag delen!! beste post. nl, je stuurt een pakketje. met track en trage code.

Tja, waarom niet aangetekend verzonden en als het waarde betreft zelfs ook verzekerd! dan heeft u dit probleem niet. volgens de wetgeving, helaas voor u, is de verzender en niet postnl verantwoordelijk voor een juiste verzending.  

daarbij ook nog: hoe bewijst u dat het door u verzonden pakket dan niet op de bestemming als bedoeld is ontvangen? herhaald: aangetekend verzenden, dan heeft u dit probleem niet.

en als al ook door andren gezegd, wij kunnen dit niet delen. wij zijn vrijwilligers die proberen vragen te beantwoorden op basis van kennis en ervaring.
daarbij is ook nog aan de orde dat dit een openbaar forum is en kunnen bepaalde opmerkingen worden opgevat als smaad en fraude in strafrechtelijke zin als er geen of geen afdoende bewijs voor is.

o, ja, in navolging van de vorige zin: u kunt altijd aangifte doen als u zelf van mening bent dat er sprake is van  ... door u genoemde termen ... maar ook dan: valslijke aangifte resp. aangifte zonder afdoende bewijs is ook een strafrechtelijk vervolgbaar gegeven. nog een keer: aangetekend verzenden en zonodig met verzekering.