Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-10-2019 17:19:02
Auto & Vervoer

Reservering shell via ing, niet direct terug

Helaas betekent het dus even afwachten. ik begrijp dat u met een gewone bankpas heeft gepind. om dit soort problemen later te voorkomen, benut een credit card. op zich is het aanrekenen van een reservering naar mijn mening zeer merkwaardig aangezien u heeft betaald en de tank van uw auto nimmer voor € 150,00 aan brandstof zal bevatten. ik vraag mij verder af in hoeverre het bekend is dat er sprake is van een reservering als genoemd. het komt op mij over als een onterechte betaling die dan wel is waar wordt terugbetaalt maar waardoor zoals n het geval is wel problemen ontstaan.

en mogelijk dan toch maar nooit meer shell tanken. ik heb dit in belgië nooit meegemaakt terwijl ik ook daar regelmatig heb getankt met een kaart van een nederlandse bank (pinpas).