Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-10-2019 19:57:12
Geldzaken & Recht

Oplichting via marktplaats

Oh, oh, heeft u dan tot nu toe geen enkele waarschuwing gelezen m.b.t. het overmaken van € 0,01 opdat dan uw rekening gepunderd kan worden?
het is een probleem waarvoor al herhaald is gewaarschuwd en waar u een bank nooit voor aansprakelijk kan stellen. u heeft, hoe spijtig ook, de actie zelf uigevoerd. eren ook al antwoorden voor mij m,et dezelfde strekking. het enige dat u kunt doen is een melding doen bij: http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl   hoe meer meldingen, hoe groter de kans dat de fraudeur wordt aangepakt maar de kans is klein. die zal ergens op een  'kerkof liggen te fluiten' naar uw cent(en). uiteraard is het heel boeiend om te vragen om 1 ct over tem,aken om oplichting te voorkopmen. frappant omdat dat, als genoemd er al heel veel voor gewaarschuwd is dat juist een instrument voor oplichters is.