Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 27-10-2019 20:34:36
Winkels & Webshops

Mag albert heijn mijn boodschappentas weigeren?

Toch wel leuk om te zien, alle antwoorden die in het straatje van ts liggen worden geplust.

een beveiliger is geen bewaarder. een supermarkt biedt ook geen bewaarservice aan. als je zelf besluit iets mee te nemen wat niet volgens de huisregels mag, dan is dat compleet je eigen verantwoordelijkheid. die kan je niet afschuiven op een ander.

in de tijd dat je bij de makro nog geen kinderen mee mocht nemen naar binnen, kon ik die ook niet achter de balie achterlaten omdat ik ze wel mee had. als ik op schiphol aankom en wil het vliegtuig in met een flesje drinken kan ik ook aan de beveiliging niet vragen of ze deze willen bewaren tot ik weer terug ben. waarom zou het in een supermarkt dan ineens anders zijn?

dus niets afschuiven, niemand anders verantwoordelijk houden, geen formulieren invullen als bewijslast, gewoon de rugtas in de auto of thuis laten of iemand buiten laten wachten met de tas. de winkelier hoeft geen oplossing te verzinnen voor het doen en laten van zijn klanten.