Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-11-2019 14:31:32
Geldzaken & Recht

Hoe in ik een oud spaarbankboekje?

Zie deze gegevens: https://www.geld.nl/sparen/service/oud_spaarbankboekje" target="_blank">https://www.geld.nl/sparen/service/oud_spaarbankboekje en ik zou als ik u was heel snel contact opnemen met de rabobank omdat mogelijk de 20 jaar die wordt genoemd als verjaring nog net niet is verlopen of in ieder geval redelijk recent.

als u bij deze site de zoek functie invult met bijv oud spaarbankboekje ziet u dat hierover al eerder vragen zijn gesteld.

een van deze vragen ziet u mogelijk hier: https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/geldzaken-recht/spaarbankboekje-rabobank

 ik zie hoe dan ook inmiddels dat hier bij de beantwoording sprake is van 7 jaar verjaringstermijn en dat is strijdig met de info die ik als eerste aangaf.

maar zie ook deze waar wel degelijk sprake is van 20 jaren na laatste opname. https://www.plusonline.nl/sparen/oud-spaarbankboekje-is-verjaard" target="_blank">https://www.plusonline.nl/sparen/oud-spaarbankboekje-is-verjaard