Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 06-11-2019 14:52:00
Elektronica & TV

Dab+ radio

Als ik alle goedbedoelde adviezen lees vraag ik mij af hoe de ts voorheen naar de radiozenders luisterde. dat het via kpn niet meer kan is onzin. de kpn ontvanger, ook die van digitenne, heeft een audio uitgang (tulpstekkers) die je kunt aansluiten op een tuner/versterker. zet de tuner/versterker op av of aux (afhankelijk van het type tuner/versterker) en je kunt alle zenders van kpn horen. moet je wel ff met de afstandbediening van kpn op "radio" schakelen en beginnen op kanaal 801 (npo 1) 802 (npo2) enz enz. heeft de ts geen tuner/versterker kan ook via de tv geluisterd worden. staat allemaal in de gebruiksaanwijzing maar ja de ts is net zo stil als, volgens deze, de zenders van kpn, en staat waarschijnlijk ook niet op het juiste kanaal. maar gaat het om een dab+ radio dan is de keuze tegenwoordig vrij ruim en is het moeilijk om een merk aan te wijzen, want geluid is voor eenieder weer anders.

zelf een draagbare dab+ (mono) gekocht bij de action voor nog geen €25,- leuk geluid, goede ontvangst en voor op mijn volkstuin voldoende om ook bij de tijd te blijven;-)).