Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 06-11-2019 15:26:38
Vakantie & Reizen

Homeaway is geldaway!

Een oplichter biedt een huis te huur aan via deze site. hoe bent u bij de betaalpagina terecht gekomen? is deze door homeaway aangeboden, of is er een betaallink via de berichten gekomen?
uitgaande dat de oplichter u een link stuurt om te betalen, dan krijgt u een betaalsysteem die natuurlijk niet werkt. daarop komt de oplichter met een ander manier van betalen, namelijk per overschrijving. buiten de systemen van homeaway betaald u dan.

vergelijk het met marktplaats. u biedt op een artikel van een oplichter. deze stuurt u een betaallink die exact lijkt op direct oversteken. dit is een nagemaakte site die een foutmelding geeft. u krijgt de vraag om rechtstreeks over te maken. 

homeaway kunt u enkel een platform. u bent in een ordinaire truc getrapt die al zo vaak voorbij gekomen is. maar zo lang mensen daar nog intrappen blijven ze doorgaan. pech voor u. rest u enkel om aangifte te doen tegen de oplichter.